Pioners a Catalunya en impartir cursos de desenvolupament web d’alt nivell

Imprimeix

Can Calderón de Viladecans oferirà una formació ocupacional totalment subvencionada del SOC adreçada a millorar la qualificació de persones titulades en situació d’atur

Els serveis del Centre Municipal de Promoció Econòmica Can Calderón, a Viladecans, impartiran cursos de desenvolupament web de la nova Formació Professional per a l'Ocupació d'Alt Nivell (FPOAN), impulsada amb la col·laboració de la Fundació Mobile World Capital Barcelona. Es tracta d’una formació ocupacional totalment subvencionada del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), adreçada prioritàriament a les persones en atur. El de Viladecans serà l’únic ajuntament de Catalunya que acollirà aquest ensenyament; els altres 11 organismes escollits són universitats i fundacions universitàries, així com centres de formació privats.

calderon 1

Els cursos FPOAN potencien el reciclatge formatiu en els perfils més demandats en l’actualitat de persones amb titulació o experiència en el sector digital, un àmbit que ha evolucionat molt els darrers anys. Es busca tant ajudar a persones en atur a millorar la seva qualificació sense necessitat d’invertir recursos econòmics com impulsar la capacitació de llocs de feina existents per consolidar-los a la ciutat. A més de potenciar la inserció laboral, l’Ajuntament busca també afavorir així una major incorporació de dones en un sector en què la seva presència és bastant baixa.

cancalderon 2

El 13 de desembre començarà un curs de Front End Web Developer i, a mitjans de gener, un altre d’Open Source Back End Web developer. Cadascuna de les formacions consta d'un programa de 352 hores, amb pràctiques en empreses incloses, i està adreçada a un màxim de 15 persones. Les inscripcions es poden sol·licitar al centre municipal Can Calderon a través del telèfon 93 635 18 04, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans-Arxiu