La Festa Major de Viladecans més tecnològica

Imprimeix
Les activitats del programa es podran seguir a través d’un servei de realitat augmentada per a smartphones

Gràcies a aquesta tecnologia, no és necessari tenir el programa en format paper per saber què fer durant la Festa Major. Només s’haurà de tenir instal·lada al mòbil l’aplicació Layar, que es pot descarregar de manera gratuïta als smartphones.

Aquesta eina permet a l’usuari obtenir informació a través del mòbil sobre els escenaris de la Festa Major: on es troben, quina activitat s’està fent en aquell moment i quines altres li seguiran. Guiarà a l’usuari des de la seva posició fins a la ubicació de la celebració.

Siniestro Total

La música serà una de les grans protagonistes de la festa major, amb la presència destacada de la mítica banda dels anys 70 Fórmula Quinta, el veterà grup de rock Siniestro Total i la banda de fusió La Troba Kung Fú.

A més, s’hi incorporen novetats com la Festa Major Xica, que concentrarà les activitats infantils, el concurs fotogràfic d'Instagramers i la celebració d'un piromusical en lloc del tradicional concert de focs d’artifici.

La festa s’obrirà amb l’habitual pregó, a càrrec de quatre atletes locals que han participat aquest estiu als Jocs Olímpics (els maratonians Carles Castillejo i Nacho Caceres i les marxadores María Vasco i Beatriz Pascual). En lloc del tradicional castell de focs d’artifici, s’hi celebrarà un piromusical.

Redacció | Foto: Arxiu