La Festa Major de Viladecans més tecnològica

Les activitats del programa es podran seguir a través d’un servei de realitat augmentada per a smartphones

Gràcies a aquesta tecnologia, no és necessari tenir el programa en format paper per saber què fer durant la Festa Major. Només s’haurà de tenir instal·lada al mòbil l’aplicació Layar, que es pot descarregar de manera gratuïta als smartphones.

Aquesta eina permet a l’usuari obtenir informació a través del mòbil sobre els escenaris de la Festa Major: on es troben, quina activitat s’està fent en aquell moment i quines altres li seguiran. Guiarà a l’usuari des de la seva posició fins a la ubicació de la celebració.

Siniestro Total

La música serà una de les grans protagonistes de la festa major, amb la presència destacada de la mítica banda dels anys 70 Fórmula Quinta, el veterà grup de rock Siniestro Total i la banda de fusió La Troba Kung Fú.

A més, s’hi incorporen novetats com la Festa Major Xica, que concentrarà les activitats infantils, el concurs fotogràfic d'Instagramers i la celebració d'un piromusical en lloc del tradicional concert de focs d’artifici.

La festa s’obrirà amb l’habitual pregó, a càrrec de quatre atletes locals que han participat aquest estiu als Jocs Olímpics (els maratonians Carles Castillejo i Nacho Caceres i les marxadores María Vasco i Beatriz Pascual). En lloc del tradicional castell de focs d’artifici, s’hi celebrarà un piromusical.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix