El Cornellà Open Future aplega més d’una trentena de projectes

Imprimeix

El proper 3 d’agost coneixerem els emprenedors que passen a la Fase 3 del programa d’incubació que els prepara per sortir al mercat

Els tècnics del Centre d’Empreses Procornellà, ens promotor del Cornellà Open Future emparat en la plataforma global Telefònica Open Future, es troben immersos aquests dies en la selecció dels projectes que han presentat la seva candidatura a una nova convocatòria del programa d’incubació.

COF 1

Tres fases

El programa consta de tres fases. La primera, la Fase Lab, els vuit projectes que es van escollir en aquella convocatòria van treballar per definir el seu model de negoci. Tot just ara, s’ha conclòs la fase 2, la Pree-Seed consistent en validar el model del negoci. I en aquest moment, el procés es troba en el punt de selecció de qui passa a la Fase 3, una convocatòria que es va obrir a nous candidats. Així, el 3 d’agost coneixerem qui passa a aquesta etapa. Només s’escolliran entre 5 i 10 propostes d’una trentena de candidats. De fet, és aquesta una de les convocatòries amb més èxit del Cornellà Open Future, xifres que posa de manifest que, tot i les circumstàncies de crisi econòmica, es manté en alça un clar esperit emprenedor.

Avantatges

Formar part del Cornellà Open Future dóna accés a tot un programa formatiu especialitzat en incubació de startups a través de sessions grupals i individuals de forma totalment gratuïta. També dóna accés a una interessant xarxa de contactes, mentors sectorials i esdeveniments i a un espai de treball compartit amb una sèrie de serveis, tot gratuït. Els emprenedors que formen part del programa també tenen accés a la Gestoria del Centre d’Empreses per consultar qüestions legals, mercantils, comptables, fiscals i laborals i també al Punt d’Atenció a Emprenedors.

Cornella Openfuture 2

La nova convocatòria estava oberta a persones o equips que tinguin idees de base digital i/o tecnològica amb un model de negoci ja validat i que el seu domicili social, fiscal o centre d’activitat actual o futur es trobés en l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Les propostes presentades són propostes de negoci vinculades a tot tipus d’àmbits com el de la logística, la fabricació, fotònica, videojocs, intel·ligència artificial, aplicacions mòbils, serveis...

Els escollits iniciaran el camí cap a la sortida al mercat, es convertiran en negocis reals i a més tindran la possibilitat de participar en la segona edició dels Premis Metropolitans de Suport a la Innovació, dotats econòmicament amb 20.000€ i que tindran lloc en el mes de desembre 2020.

El COF té la seva seu al Hub ‘La Piràmide’ ubicat al carrer Joan Fernández i Comas de Cornellà de Llobregat. Funciona gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà i Telefònica des de l’any 2016 a través del Centre d’Empreses Procornellà amb l’objectiu de fomentar la creació d’empreses de base digital i tecnològica, així com atreure talent que aporti innovació al teixit empresarial del territori.

Redacció / Fotos: Procornellà