Esparreguera compta amb catorze nous punts wifi gratuïts

Imprimeix

Aquest servei ubicat en espais i equipaments públics dona cobertura tant al centre com als diferents barris

Des d’aquesta setmana Esparreguera disposa de catorze punts d’accés wifi gratuït instal·lats en diferents espais i equipaments públics tant del centre de la vila com dels diferents barris del municipi. Tota la ciutadania, a través de qualsevol dispositiu mòbil o tablet, podrà connectar-se gratuïtament a la zona de cobertura d’aquests punts i navegar a una velocitat mínima de 30 Mbps durant un màxim de tres hores seguides (el servei té una radi de cobertura de 100 metres).

esparreguera4086

Amb el desplegament d’aquesta xarxa lliure d’accés a Internet, es facilita a la població la cerca d’informació i l’ús social de la xarxa de manera ràpida i còmoda. La compra dels aparells s’ha finançat amb 15.000 euros procedents d’una subvenció de la iniciativa WIFI4EU de la Comissió Europea i l’Ajuntament ha fet una inversió de 15.446 euros per a la instal·lació i el manteniment dels equips.

esparreguera4455

Els punts on s’ha instal·lat aquest nou servei són: la plaça de l’Ajuntament; la plaça del Centre; la plaça de la Pagesia; el Centre Dual, on el punt d’accés dona cobertura a l’interior però també a la zona exterior, al carrer dels Arbres; la plaça de Santa Eulàlia; la Zona Esportiva, on el punt dona cobertura a les pistes i al camp de futbol; la Piscina d’Estiu; el Pavelló El Castell, on el punt dona cobertura a l’interior de l’equipament; el Parc de la Vila, on el punt d’accés està instal·lat a prop de la zona de pícnic; les Pistes esportives del Barri Font; la plaça de Catalunya a La Plana; la pista poliesportiva de Mas d’en Gall; el Parc de la Masia de Can Rial; i la plaça de la Serralada a Can Comelles. En cada punt hi poden haver fins a 250 persones usuàries connectades simultàniament, excepte a la Piscina d’Estiu on s’han instal·lat dos punts per donar cobertura a fins a 500 persones.

Redacció / Fotos: Aj. Esparreguera-Arxiu