Molins de Rei és l’escenari de “BellyRun”

Imprimeix

El Departament de Turisme de la Generalitat de Catalunya, promociona el turisme de Molins de Rei amb un videojoc recreat a la nostra vila

Per primera vegada un joc per a mòbil recrea costums, tradicions i patrimoni arquitectònic amb una usabilitat adaptada als nous temps. Cada població té la seva pròpia música en format 8 bits adaptada pel músic David Mauri. Es tracta d'una APP gratuïta per a mòbil i tauletes iOS i Android impulsada per l'empresa ebrenca EAAPP Entertainment S.L, dels emprenedors Josep Piñol i Josep Adell.  L'aplicació personalitza les poblacions amb un disseny capa 2D -amb programació de Josep Rodríguez Amarità i disseny de Laia Rodríguez Amarità- i està pensada per a la promoció cultural i turística del territori. 

download 1 belly

“BellyRun Molins de Rei” és un joc de plataformes de tipus Arcade on el personatge principal, recorre alguns dels espais més singulars d'alguns municipis catalans. Entre ells, Molins de Rei. El jugador haurà de superar els nivells ambientats les diferents poblacions i afrontar els reptes que se li proposen. Mentre passem pantalles podem observar alguns dels llocs més característics de cadascun dels municipis que componen la geografia catalana.

Redacció / Fotos: BellyRun