L’Ajuntament de Gavà rep una distinció pel seu compromís tecnològic

La Generalitat ha reconegut el municipi amb “Soc Smart” per esdevenir una ciutat intel·ligent que millora la vida de la ciutadania

La Generalitat de Catalunya ha acreditat Gavà amb el distintiu “Soc Smart”, en reconeixement a l’aposta estratègica del municipi per esdevenir una ciutat intel·ligent i millorar la vida de la ciutadania a través de l’aplicació de tecnologia avançada. “Soc Smart” distingeix les ciutats que  apliquen la tecnologia per proporcionar als seus veïns i veïnes uns serveis millors i més eficients; per facilitar la presa de decisions mitjançant el monitoratge, la mesura, l’automatització i la interacció contínua, i per implicar la ciutadania i fomentar la seva participació activa en el desenvolupament del municipi.

soc smart 280220

Per optar al distintiu, el municipi ha d’estar adherit a l’Observatori SmartCAT. També és d’obligat compliment que  el Pla d’Actuació Municipal aprovat incorpori l’estratègia smart, i haver realitzat algun projecte en l’àmbit de les ciutats intel·ligents. També es valora la realització de projectes tecnològics transversals dins de l’Ajuntament, l’impuls de la participació ciutadana mitjançat les TIC, així com la col·laboració publicoprivada, amb entitats supramunicipals, centres de recerca en l’execució de les iniciatives, i la cocreació amb la ciutadania.

 Gavà rebrà oficialment el distintiu “Soc Smart” durant el pròxim Smart City Expo World Congress, que tindrà lloc entre el 16 i el 19 de novembre a Fira Barcelona Gran Via.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix