Impuls a la innovació i la digitalització de les empreses del Baix

Imprimeix

La patronal (AEBALL i UPMBALL) va organitzar una jornada sobre ajuts i programes de Suport a la PIME i a la Indústria 4.0

AEBALL, l'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, i UPMBALL, la Unió Patronal Metal·lúrgica de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, van organitzar avui jornada "Ajuts i programes de Suport a la PIME i a la Indústria 4.0", amb l'objectiu d'impulsar la digitalització i la innovació de les empreses del territori.

ERJodqfW4AIbbZR

L'acte va congregar a més d'una trentena de representants de companyies de L'Hospitalet i El Baix Llobregat, que han rebut assessorament sobre els programes d'ACCIÓ –l'Agència per la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat de Catalunya– orientats especialment a les PIMES i a la seva modernització i adaptació als reptes tecnològics actuals.

ERIiHQQWkAEblcg

ERIiHQPXsAAE6mH

La jornada va servir també per a conèixer tres casos d'èxit en l'adaptació de tecnologies 4.0 a empreses del territori: RIMSA, SEDAL GROUP y PROMAX. Per parlar de la primera ha intervingut Carol Carbajo, la seva Talent Director; per SEDAL GROUP ha estat Ramon Guixà, General Manager; finalment, Xavier Navarro, Director Adjunt a PROMAX, ha tancat aquesta taula rodona.

Redacció / Fotos: AEBALL