Isaac Hernández: “La transformació digital ho canviarà tot”

Imprimeix

El responsable de Google Cloud per a Espanya i Portugal va participar en una nova sessió del Cornellà Creació

El responsable de Google Cloud per a Espanya i Portugal, Isaac Hernández, va protagonitzar ahir una nova sessió del Cornellà Creació davant d’un fòrum de més de cent setanta executius i representants d’organitzacions, entitats i institucions de l’entramat socioeconòmic del nostre entorn. Un acte que va comptar amb la participació en qualitat de presentador del director del Sector Públic i Serveis Digitals en Telefònica Mediterrani, Bruno Vilarasau. ‘Persones i tecnologia, el binomi per fer front a la transformació’ va ser el títol de la conferència que va pronunciar Isaac Hernández centrada en l’arribada d’una transformació digital que ho canviarà tot, persones i negocis, res tornarà a ser com abans. Es comporta seguint les lleis exponencials i ens sorprendrà molt més del que anticipem i molt abans del que imaginem, afirma el nostre convidat d’avui.”

I.Hernandez interactua públic

Segons el country manager de Google Cloud, “la següent onada de tecnologies disruptores, digitals i híbrides, tindrà un impacte encara més gran del que hem viscut fins ara. La intel·ligència artificial ho tornarà a canviar tot. La computació i les xarxes neuronals estaran a l'abast de tothom. Seran les dades i la seva correcta explotació la forma de proporcionar avantatges competitius sostenibles.”

Isaac Hernández va insistir que desenvolupar una cultura empresarial “centrada en la innovació resultarà fonamental per afrontar amb èxit aquesta època de canvis continus i accelerats. En la correcta gestió del binomi ‘persones i tecnologia’ ens jugarem la supervivència de les nostres empreses, afirma i afegeix: en aquest món VUCA en continua transformació, el talent individual és important, però el que sí és realment imprescindible, és la intelꞏligència col·lectiva.”

I.Hernandez CCF1

Isaac Hernández és l’home en qui el gegant Google ha confiat per desenvolupar i dirigir l’estratègia de la divisió de la companyia enfocada a empreses. Amb més de 20 anys d’experiència en màrqueting, vendes i desenvolupament de negoci en diversos sectors, el nostre convidat està centrat en l’actualitat en Google Cloud, la plataforma que reuneix totes les aplicacions de desenvolupament web que la multinacional ofereix. Google Cloud es refereix a l’espai virtual a través del qual es poden realitzar feines que abans necessitaven d’hardware o software i que ara, fan ús del núvol de Google com a única forma d’accés, emmagatzematge i gestió de dades. Abans d’arribar a Google, Isaac Hernández va ocupar càrrecs directius en multinacionals com Vodafone o Microsoft.

Redacció / Fotos: Procornellà