Isaac Hernández: “La transformació digital ho canviarà tot”

El responsable de Google Cloud per a Espanya i Portugal va participar en una nova sessió del Cornellà Creació

El responsable de Google Cloud per a Espanya i Portugal, Isaac Hernández, va protagonitzar ahir una nova sessió del Cornellà Creació davant d’un fòrum de més de cent setanta executius i representants d’organitzacions, entitats i institucions de l’entramat socioeconòmic del nostre entorn. Un acte que va comptar amb la participació en qualitat de presentador del director del Sector Públic i Serveis Digitals en Telefònica Mediterrani, Bruno Vilarasau. ‘Persones i tecnologia, el binomi per fer front a la transformació’ va ser el títol de la conferència que va pronunciar Isaac Hernández centrada en l’arribada d’una transformació digital que ho canviarà tot, persones i negocis, res tornarà a ser com abans. Es comporta seguint les lleis exponencials i ens sorprendrà molt més del que anticipem i molt abans del que imaginem, afirma el nostre convidat d’avui.”

I.Hernandez interactua públic

Segons el country manager de Google Cloud, “la següent onada de tecnologies disruptores, digitals i híbrides, tindrà un impacte encara més gran del que hem viscut fins ara. La intel·ligència artificial ho tornarà a canviar tot. La computació i les xarxes neuronals estaran a l'abast de tothom. Seran les dades i la seva correcta explotació la forma de proporcionar avantatges competitius sostenibles.”

Isaac Hernández va insistir que desenvolupar una cultura empresarial “centrada en la innovació resultarà fonamental per afrontar amb èxit aquesta època de canvis continus i accelerats. En la correcta gestió del binomi ‘persones i tecnologia’ ens jugarem la supervivència de les nostres empreses, afirma i afegeix: en aquest món VUCA en continua transformació, el talent individual és important, però el que sí és realment imprescindible, és la intelꞏligència col·lectiva.”

I.Hernandez CCF1

Isaac Hernández és l’home en qui el gegant Google ha confiat per desenvolupar i dirigir l’estratègia de la divisió de la companyia enfocada a empreses. Amb més de 20 anys d’experiència en màrqueting, vendes i desenvolupament de negoci en diversos sectors, el nostre convidat està centrat en l’actualitat en Google Cloud, la plataforma que reuneix totes les aplicacions de desenvolupament web que la multinacional ofereix. Google Cloud es refereix a l’espai virtual a través del qual es poden realitzar feines que abans necessitaven d’hardware o software i que ara, fan ús del núvol de Google com a única forma d’accés, emmagatzematge i gestió de dades. Abans d’arribar a Google, Isaac Hernández va ocupar càrrecs directius en multinacionals com Vodafone o Microsoft.

Redacció / Fotos: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix