El Citilab de Cornellà va celebrar els dotze anys de vida

Imprimeix

La festa va girar entorn l’essència i la naturalesa d’aquest laboratori ciutadà d’innovació social i digital

Festa gran al Citilab de Cornellà de Llobregat on es va celebrar una gran festa ciutadana amb motiu del dotzè aniversari d'aquest laboratori ciutadà d’innovació social i digital. L’acte va girar entorn l’essència i la naturalesa del Citilab: la col·laboració, la innovació, l’educació, el coneixement, la recerca, l’emprenedoria i la tecnologia, tenint com a eix temàtic transversal els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), els disset reptes globals plantejats per les Nacions Unides que han format part de les principals línies d’acció del centre durant tot aquest any.

EJbkHh1XUAIgmvL

L’acte va començar al vestíbul. Javier González, director gerent del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat, i Rocío García, tinenta d’alcalde i regidora delegada de l’àrea d’Igualtat i Educació de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, van obrir la jornada.

EJb4PTuWoAEt9WR

EJb2 WHX0AAb5A

A continuació es va realitzar un reconeixement a projectes i iniciatives innovadores vinculades, i va seguir amb una trobada per donar a conèixer les comunitats col·laboratives del centre i va acabar a l’exterior de l’edifici, a la plaça de Can Suris, amb l’espectacle ‘The Random Kieb Show’ i la música del dj Jon Kieb.

EJbyQpfWsAEMp8

EJbz ijWsAItvbJ

EJb1go XsAAJnfT

Redacció / Fotos: Citilab