Sant Vicenç dels Horts tindrà un servei de wifi gratuït als espais públics

Imprimeix

L’Ajuntament ha estat beneficiari de la subvenció del programa europeu WIFI4EU conjuntament amb altres 14 municipis catalans

La Comissió Europea ha designat Sant Vicenç dels Horts com a municipi beneficiari del programa WIFI4EU, que atorga subvencions per a la creació de xarxes wifi en espais públics, inclosos ajuntaments, biblioteques públiques, museus, parcs públics o places. Així, l’Ajuntament rebrà una subvenció per valor de 15.000 euros per cobrir els costos d’instal·lació i millora de la infraestructura d’aquests punts d’accés a internet gratuïts. La xarxa instal·lada hauria d’estar en funcionament en un termini de 18 mesos a partir de la signatura del conveni de subvenció.

internet

L’Ajuntament haurà de designar els “centres de la vida pública” on s’instal·laran aquests punts de connexió, que aniran identificats amb el nom del projecte (WIFI4EU). La connexió haurà de seguir uns criteris d’absoluta seguretat, que haurà de garantir l’empresa encarregada de fer la instal·lació. Per a poder connectar-se a internet els i les usuàries ho hauran de fer previ registre al portal de WIFI4EU.

La regidora de Sistemes d’informació i Noves Tecnologies, Patricia Higueras, ha explicat que “gràcies a aquest programa donarem resposta a les necessitats creixents de connectivitat dels veïns i veïnes, facilitant que tothom pugui accedir a internet, fomentant la igualtat d’oportunitats i impulsant la competitivitat del nostre municipi.”

Redacció / Fotos: Arxiu