La Mobile Week Catalunya 2020 arribarà a Begues i Sant Feliu de Llobregat

Imprimeix

La segona edició de Mobile Week Catalunya tindrà lloc el proper mes de febrer, al voltant de la celebració del MWC 2020

Un total de 15 ciutats, comarques i àmbits territorials de tot Catalunya tindran presència a la Mobile Week Catalunya 2020, després de la convocatòria feta per Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) i la Generalitat per sumar-se a la segona edició d’aquesta iniciativa, que té l’objectiu d’estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital i que se celebrarà el proper mes de febrer, al voltant del MWC Barcelona. Aquesta xifra triplica les seus de l’edició 2019 de Mobile Week Catalunya, que passa de cinc emplaçaments als quinze previstos per a l’edició 2020.

week mobile 2

Així, sis municipis de la demarcació de Barcelona (Begues, Mataró, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú); dues de les comarques centrals (Igualada i Vic); tres de les comarques gironines (Girona, Olot i Riudellots de la Selva); un del Camp de Tarragona (Reus) i un de Ponent (Mollerussa) formaran part de la segona edició de Mobile Week Catalunya. A aquests emplaçaments cal sumar-hi la comarca de la Ribera d’Ebre i la zona de l’Alt Pirineu (amb activitats a l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà).

Totes aquestes ciutats i territoris han presentat un preprojecte amb un breu plantejament de format, contingut i durada de l’esdeveniment, d’entre 1 i 3 dies. Un equip integrat per membres destacats de MWCapital i responsables de la Generalitat han valorat les propostes presentades.

Espais de reflexió i debat

La Mobile Week, que el 2020 també arribarà a la seva quarta edició a Barcelona (del 20 al 29 de febrer), planteja diferents espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives obertes a tothom que connecten les eines que ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes dels ciutadans.

mobile week 3

Redacció / Fotos: Mobile Week Catalunya