Una nova app permet millorar la cura dels infants castelldefelencs

Imprimeix

L'aplicació "CASAPediatria" neix amb l'objectiu d'acompanyar a les famílies i oferir-los una eina fàcil i ràpida amb informació de salut veraç

Per millorar els nombrosos dubtes relatius al benestar i a la cura de salut dels nens i nens de Castelldefels ha nascut “CASAPediatria” impulsada pel CASAP de Can Bou. Una app amb l'objectiu d'acompanyar a les famílies i oferir-los una eina fàcil i ràpida amb informació de salut veraç per a millorar la cura dels més petits.

getimatge castelldefels app casapediatria

L'aplicació posa a la disposició de totes les famílies continguts de salut fiables relatius a les diferents edats i etapes dels nens/as, a l'alimentació, les vacunes, malalties freqüents en la infància, quan acudir a urgències, dubtes freqüents, tramitis administratius, recursos i continguts d'interès (vídeos, infografies, llibres, webs, aplicacions) i una agenda d'activitats comunitàries realitzades en el nostre municipi.

L'aplicació té una funció exclusivament d'educació sanitària i informativa, en cap cas substitueix ni a la infermera ni al metge del CASAP de Can Bou. L'aplicació ja està disponible en les plataformes de descàrrega de Google Play per a Android i en la AppStore per a iPhone.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels-Google Maps