Els polígons industrials d’Esparreguera tindran fibra òptica

Imprimeix

És una vella reivindicació  i una necessitat de les empreses que hi ha instal·lades

Ahir divendres van començar els treballs per dur la xarxa de fibra òptica als polígons industrials d’Esparreguera. La companyia Telefónica estendrà la xarxa d’alta velocitat a Can Roca, Can Comelles i Magarola Sud durant les properes setmanes, una antiga demanda de les empreses instal·lades en aquestes zones del municipi. En total se’n podran beneficiar més de 150 empreses de la zona sud i gairebé 120 dels polígons de la zona nord.

esparreguera4229

L’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas ha manifestat que “aquesta actuació, tan demandada, dotarà de major competitivitat les empreses situades a Can Roca, Can Comelles i Magarola Sud”.  Rivas ha assegurat que “la zona industrial d’Esparreguera es posarà al dia tecnològicament i d’aquesta manera tindrà més capacitat d’atraure inversions i generar ocupació.”

Segons ha informat la companyia Telefònica a l’Ajuntament d’Esparreguera, en el desplegament de la fibra òptica a les zones industrials es farà servir la xarxa de canalització pròpia de la companyia i no es produirà cap impacte en la via pública. En cas que fos necessari recórrer a un traçat alternatiu, la companyia s’ha compromès a fer servir l’actual desplegament aeri de la xarxa i demanar els permisos i llicències corresponents quan l’actuació es produeixi fora de la seva pròpia xarxa.

Redacció / Fotos: Aj. Esparreguera-Google Maps