Els polígons industrials d’Esparreguera tindran fibra òptica

És una vella reivindicació  i una necessitat de les empreses que hi ha instal·lades

Ahir divendres van començar els treballs per dur la xarxa de fibra òptica als polígons industrials d’Esparreguera. La companyia Telefónica estendrà la xarxa d’alta velocitat a Can Roca, Can Comelles i Magarola Sud durant les properes setmanes, una antiga demanda de les empreses instal·lades en aquestes zones del municipi. En total se’n podran beneficiar més de 150 empreses de la zona sud i gairebé 120 dels polígons de la zona nord.

esparreguera4229

L’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas ha manifestat que “aquesta actuació, tan demandada, dotarà de major competitivitat les empreses situades a Can Roca, Can Comelles i Magarola Sud”.  Rivas ha assegurat que “la zona industrial d’Esparreguera es posarà al dia tecnològicament i d’aquesta manera tindrà més capacitat d’atraure inversions i generar ocupació.”

Segons ha informat la companyia Telefònica a l’Ajuntament d’Esparreguera, en el desplegament de la fibra òptica a les zones industrials es farà servir la xarxa de canalització pròpia de la companyia i no es produirà cap impacte en la via pública. En cas que fos necessari recórrer a un traçat alternatiu, la companyia s’ha compromès a fer servir l’actual desplegament aeri de la xarxa i demanar els permisos i llicències corresponents quan l’actuació es produeixi fora de la seva pròpia xarxa.

Redacció / Fotos: Aj. Esparreguera-Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix