El Parc Sanitari presta servei de videoconsulta a l'app Gadaca

Imprimeix

El centre sanitari situat a Sant Boi de Llobregat ha començat una relació de col·laboració  per donar atenció mèdica general als pacients sense necessitat que es desplacin a un centre sanitari

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha arribat a un acord amb Gadaca, l'app que permet accedir a un metge per videoconsulta de forma immediata a través del telèfon intel·ligent o la tauleta, i des de qualsevol lloc del món, amb disponibilitat 24 hores al dia i 365 dies a l'any. L'acord ajudarà a potenciar la capil·laritat i la capacitat d'atenció de Gadaca, amb l'objectiu de millorar els temps i la qualitat assistencial, així com incorporar l'atenció en català.

1003 001 4776

Amb aquesta col·laboració, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Gadaca pretenen facilitar l'accés sanitari a milions de persones, sense llistes d'espera, sense desplaçaments per al pacient, i buscant donar una solució sanitària completa, així com un seguiment fins a la seva total recuperació. Aquest servei està accessible i disponible per a tothom a Apple Store i PlayStore, i actualment s'ofereixen 15 dies de prova gratuïts.

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ofereix videoconsulta a través de lapp Gadaca

Tal com apunta Ignasi Riera, director d'Operacions Assistencials del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, "el fet de comptar amb un partner com Gadaca, que comparteix la nostra vocació d'innovar i millorar el servei al pacient de forma integral és un gran repte per a una organització de prestigi com la nostra". Riera afegeix que els professionals del Parc Sanitari "des del primer dia van aportar idees perquè el servei per videoconsulta sigui més pròxim a la persona atesa”. D’altra banda, Juan Láriz, fundador de Gadaca, assegura que "a partir d'aquesta nova col·laboració, Gadaca ja supera els 75 professionals sanitaris registrats en el seu sistema, i permet atendre desenes de milers de videoconsultes anuals de forma personalitzada."

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu pertany a l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, amb més de 400 anys d'experiència en l'entorn de l'atenció sanitària i social, i present en més de 50 països.

Redacció / Fotos: Arxiu-Parc Sanitari SJD