L'aplicació Nixi For Children, guanyadora de l'Explorer Sant Feliu 2019

Imprimeix

Aconsegueix una plaça per viatjar a Silicon Valley amb 55 emprenedors més del programa que impulsa el Banc Santander a través de Santander Universidades

Tomàs Lòbez Pérez, amb l'aplicació Nixi For Children, és el guanyador de l'edició 2019 del programa de talent jove Explorer, que va començar al gener. El seu projecte ofereix experiències de realitat virtual i vídeo 360º, dirigides a pacients pediàtrics i familiars, amb l'objectiu de crear una relació emocional positiva amb els hospitals. A més, Tomàs aconsegueix una plaça per viatjar a Silicon Valley amb 55 emprenedors més del programa Explorer, que impulsa el Banc Santander a través de Santander Universidades, amb la coordinació del CISE i el recolzament de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Tots els guardons van ser lliurats a la cerimònia de cloenda celebrada, el 13 de juny, a CO-Innova Sant Feliu, que va servir per agrair la feina i la implicació dels participants i les coordinadores d'aquesta edició.

D9VZrwnXYAAydVt

Jennifer Fernández Pérez, promotora de la idea Antidot Dance Culture, i Marcel Hidalgo Sabatés creador de Watteco, han estat classificats com a finalistes dels premis Woman Explorer Award i Disruptive Technology Explorer Award. El 2n premi ha estat otorgat a Party Pay amb Marta Buenaventura, Eloi Trullás Malaret i Jordi Ribes Molina. I el 3er premi a Agentterde, a càrrec de Julia Vilella Rojo.

El programa Explorer "Jóvenes con ideas" promou el talent jove, l'esperit emprenedor i la creació d'idees innovadores. En les sis edicions anteriors a Sant Feliu, Explorer ha impulsat la creació d'una gran quantitat d'empreses a la ciutat i a la comarca del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu de Llobregat