Nou visor per al seguiment de les obres i les actuacions a l'espai públic

Imprimeix

Es tracta d'una eina informativa de i de transparència l’Ajuntament de Sant Boi sobre la gestió municipal

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha posat en marxa una nova eina informàtica que permet seguir les obres i actuacions de millora i manteniment que es duen a terme a l'espai públic de Sant Boi.

El nou visor d'obres mostra la ubicació en el mapa de cada actuació, les dates d'inici i finalització, l'estat d'execució i el pressupost. A més, les fitxes de cada obra s'il·lustren amb fotografies de l'abans i el després a mida que les actuacions es realitzen. Més endavant també s'inclouran etiquetes per fer més fàcils les cerques i per poder ordenar les actuacions segons la seva localització, àmbit o temàtica.

La informació que facilita el visor d'obres fa referència tant a la creació de nous espais públics com a les intervencions de rehabilitació, millora o manteniment dels ja existents (carrers i places, voreres, passos de vianants i encreuaments, eixos comercials, àrees de joc infantil, zones d'esbarjo per a gossos, carrils bici...). També s'hi mostren les actuacions fetes a l'espai natural i a les zones verdes i enjardinades del nucli urbà.

El disseny d'aquesta nova eina està adaptat perquè es pugui veure correctament al telèfon mòbil (de moment, amb el sistema operatiu Android i, més endavant, també amb iOS).

El visor d'obres és una eina informativa que facilita la transparència de la gestió municipal en matèria d'obres i actuacions a l'espai públic. És també útil per facilitar l'avaluació dels projectes i el retiment de comptes a la ciutadania.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat