Seat presentarà un cotxe 5G al Mobile World Congress

Imprimeix

Després del eXS powered by SEGWAY, SEAT fa el gran pas cap a la micromovilidad urbana ‘5G Connected Car’ al costat de Telefònica i 5G Barcelona per a una conducció cooperativa i autònoma

Per cinquè any consecutiu, SEAT prepara la seva participació en Mobile World Congress 2019, la cita mundial de referència en tecnologia mòbil i connectivitat. La marca ultima els preparatius per a presentar, en primícia mundial, el vehicle que marcarà la diferència en l'estratègia de micromovilidad urbana de SEAT. El president de la companyia, Lucca de Meo, serà l'encarregat de presentar al món, durant la roda de premsa prevista per al dilluns 25 de febrer, el concepte car desenvolupat com a plataforma de mobilitat. Meo afirma que “la mobilitat està canviant i amb ella el nostre paper com a fabricant i proveïdor de mobilitat. Hem de ser capaços de gestionar i oferir noves plataformes de mobilitat que seran les protagonistes a les ciutats del futur. SEAT està immers en diversos projectes en aquest sentit i MWC és un escenari perfecte per a donar-los a conèixer al món.”

SEAT is presenting its next vehicle engineered for urban mobility at the MWC 01 HQ

En el marc del projecte 5G Barcelona, que pretén impulsar la ciutat comtal com una de les capitals europees de referència en tecnologia 5G, SEAT i Telefònica posaran en marxa la prova pilot del ‘5G Connected Car’. Aquesta iniciativa permet la comunicació entre el vehicle, la infraestructura i la resta de cotxes, un primer pas per a una conducció cooperativa i autònoma.

En aquest sentit, la companyia ja ha fet els seus primers passos amb el llançament del SEAT eXS Powered by SEGWAY, que es comercialitza des del mes de novembre passat i que continuarà tenint una presència destacada en l'espai de SEAT del congrés.

Redacció / Fotos: Arxiu-SEAT