SEAT s’apunta a la moda del patinet elèctric

Imprimeix

L’empresa automobilística té l'ambició de ser referent en solucions de mobilitat elèctrica urbana

SEAT ja no fabricarà només cotxes, sinó que ara també ha entrat en el mercat del patinet elèctric, un sector en alça en els darrers anys. “Volem convertir SEAT en un referent de la micromobilitat. En aquest sentit, el nostre propòsit és que qualsevol persona que visqui en un entorn urbà conegui les opcions que ofereix SEAT per desplaçar-se a la ciutat de forma econòmica, sostenible, divertida i àgil” explica Lucas Casasnovas, Director de Màrqueting Producte de SEAT. És per això que l’empresa automobilística ha arribat a un acord estratègic amb Segway, empresa capdavantera mundial de mobilitat elèctrica personal.

SEAT micromobility new eXS KickScooter 004 HQ

El nou SEAT eXS inclou la tecnologia elèctrica líder de Segway, que utilitza la plataforma del seu model ÉS2. La combinació de bateria i motor permet aconseguir fins a 25km/h. El eXS està equipat, així mateix, amb llums davanteres i posteriors LED, il·luminació ambiental personalitzable, pantalla LCD, control de creuer, antirobatori dissuasiu i té la possibilitat de connectar una bateria addicional per augmentar encara més la seva autonomia, que aconsegueix un màxim de 45km depenent de les condicions.

SEAT micromobility new eXS KickScooter 005 HQ

Es podrà adquirir en tots els concessionaris de la marca a partir de desembre. A més, la marca prepararà una promoció especial de llançament del KickScooter pels gairebé 15.000 empleats de SEAT coincidint amb el Black Friday, el darrer divendres del mes de novembre.

Redacció / Fotos: SEAT