SEAT s’apunta a la moda del patinet elèctric

L’empresa automobilística té l'ambició de ser referent en solucions de mobilitat elèctrica urbana

SEAT ja no fabricarà només cotxes, sinó que ara també ha entrat en el mercat del patinet elèctric, un sector en alça en els darrers anys. “Volem convertir SEAT en un referent de la micromobilitat. En aquest sentit, el nostre propòsit és que qualsevol persona que visqui en un entorn urbà conegui les opcions que ofereix SEAT per desplaçar-se a la ciutat de forma econòmica, sostenible, divertida i àgil” explica Lucas Casasnovas, Director de Màrqueting Producte de SEAT. És per això que l’empresa automobilística ha arribat a un acord estratègic amb Segway, empresa capdavantera mundial de mobilitat elèctrica personal.

SEAT micromobility new eXS KickScooter 004 HQ

El nou SEAT eXS inclou la tecnologia elèctrica líder de Segway, que utilitza la plataforma del seu model ÉS2. La combinació de bateria i motor permet aconseguir fins a 25km/h. El eXS està equipat, així mateix, amb llums davanteres i posteriors LED, il·luminació ambiental personalitzable, pantalla LCD, control de creuer, antirobatori dissuasiu i té la possibilitat de connectar una bateria addicional per augmentar encara més la seva autonomia, que aconsegueix un màxim de 45km depenent de les condicions.

SEAT micromobility new eXS KickScooter 005 HQ

Es podrà adquirir en tots els concessionaris de la marca a partir de desembre. A més, la marca prepararà una promoció especial de llançament del KickScooter pels gairebé 15.000 empleats de SEAT coincidint amb el Black Friday, el darrer divendres del mes de novembre.

Redacció / Fotos: SEAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix