Viladecans participa en un concurs ‘d’Idees a alta velocitat’

Imprimeix

L'Ajuntament de Viladecans dóna suport al projecte de crowdsourcing proposat per l’empresa Orange, una de les empreses que gestiona serveis mitjançant la fibra òptica municipal. La iniciativa, que ja compta amb 173 persones inscrites, vol captar, a través d’un concurs obert a la ciutadania, grups de persones que proposin, debatin, aportin idees i generin propostes de possibles serveis que donin un valor afegit a l’oferta actual de fibra òptica a Viladecans, i també de l’oferta futura de mòbil en banda ampla (LTE). Madrid es l’altre ajuntament que col·labora amb el projecte perquè té xarxa de fibra a la seva ciutat. El públic en general pot participar al concurs fins al 27 de febrer a través de la web www.ideasaaltavelocidad.com, on els usuaris podren unir-se a la comunitat creada a aquest efecte i participar proposant idees, i/o comentant i valorant, mitjançant els seus vots, les idees dels altres participants.

Del 28 de febrer al 20 de març serà obert el termini per millorar i valorar les idees presentades dins de la comunitat , i el veredicte del jurat es decidirà entre els dies 21 i 27 de març. Els guanyadors es donaran a conèixer el 30 de març. També hi ha una modalitat tancada dirigida a les pimes, autònoms, emprenedors, start-ups (empreses emergents), innovadors i desenvolupadors que ja compten amb un producte o servei i que vulguin proposar a Orange algun tipus de col·laboració.

L’Ajuntament col·labora en el projecte amb un espai W!LADECANS on es formularà el repte d’aportar idees de serveis/productes d’alta velocitat.

Redacció  / Foto: Arxiu