Cervermakers promourà la tecnologia a Cervelló

Imprimeix

La nova entitat, que es va presentar ahir a la Bibloteca Municipal, organitzarà activitats amb esperit col·laboratiu

L’associació cervellonina Cervemakers es va presentar ahir dijous 25 d’octubre a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal. En l’acte s’explicarà que és la nova entitat i com es pot aplicar aquesta tecnologia en el dia a dia de la gent. A més, es va organitzar la primera xerrada: La impressió en 3D.

Tallers i xerrada

L’entitat té previst realitzar tallers i xerrades al llarg de l’any. Així, el 23 i 24 de novembre i el 21 i 22 de desembre es desenvoluparà el taller per saber muntar una impressora 3D. Dilluns 26 de novembre es farà una xerrada sobre la biomassa i dimecres 28 novembre, un taller sobre els beneficis de la biomassa.

diagrama

Cervemakers vol fer arribar les noves tecnologies i la fabricació digital a totes aquelles persones que estiguin interessades a aprendre impressió en 3D, robòtica, realitat virtual i altres innovacions. El seu projecte està basat en la participació ciutadana, l’esperit de cooperació i l’aprenentatge per crear vincles que permetin desenvolupar i millorar l’entorn social de forma que la gent comparteixi coneixements a través de xerrades i cursos.

Els podreu trobar a la pàgina web www.cervemakers.com, a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i a través de les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter.

Redacció / Fotos: Cervemakers