UPMBALL fomenta la creació de noves empreses Smart

Imprimeix

Ja ha començat la segona edició del Programa Superior Smart PAE on participen quinze persones

 

Aquesta setmana s'ha iniciat la segona edició del Programa Superior Smart PAE, un programa per emprenedors del sector Smart, de la mà de la Unió Metal·lúrgica de L'Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL), juntament amb Smart Space. Al programa hi participen un grup reduït de quinze persones per tal de poder centrar-se i treure el màxim rendiment de cada idea.

Aquesta nova edició, està orientada al creixement i basada en la innovació i la tecnologia aplicades als polígons intel·ligents i a les Smart Cities. El curs és totalment gratuït, i permetrà a tots els participants durant tres mesos, aprendre i rebre suport d'experts de reconeguda experiència i prestigi en el sector. A més, s'orientarà i donarà suport a la creació i desenvolupament de cada projecte emprenedor.

DoqM7ejXoAAgjj2

La formació està impartida per Smart Space (www.smartspace.es), associació d'àmbit estatal que compta amb el suport de les grans empreses tractores líders en tecnologies Smart, i les empreses que desenvolupen solucions Smart, de diverses mides i sectors, a més de centres de recerca, universitats, etc. El programa consta de 140 hores de formació tècnica especialitzada i formació en gestió empresarial, a més de tutories individualitzades per cada projecte.

A la finalització d'aquest programa, la UPMBALL pretén que els seus participants puguin posar en marxa empreses Smart, basades en la innovació i la tecnologia, al territori de L'Hospitalet i Baix Llobregat, però amb impacte i èxit arreu del món.

El programa compta amb el suport i la participació de diferents ajuntaments i entitats que aportaran reptes i que estan disposades a oferir els seus espais per a treballar pilots, que puguin servir per fer proves i per donar visibilitat als projectes resultants. A més, està subvencionat pel Programa Primer de Pre-acceleració de Catalunya Emprèn i cofinançat pel Fons Social Europeu, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement.

Redacció / Fotos: UPMBALL