Sant Feliu fa un debat simultani arreu del món per internet

El proper divendres, des de les 19 a 21 h, Kfé Innovació, xarxa ciutadana internacional que promou debats simultanis arreu del món, organitza una nova convocatòria. Sant Feliu de Llobregat  serà seu d'una de les trobades presencials de debat que s'organitzaran simultàniament a una trentena de ciutats de Catalunya, Espanya i del món. Es debatrà sobre l'emprenedoria i la innovació a nivell local, tema que també es tractarà a Londres i Cornellà, altres seus que participen en la iniciativa.

Aquesta és la primera vegada que Sant Feliu participa com a seu en un debat de Kfé Innovació. La trobada es farà a la sala social del Complex Municipal de Piscines (www.elcomplex.cat) que disposa de WiFi. Diversos membres de l'associació local Xarcont. Xarxa, Continguts i Territori, han promogut la iniciativa, amb el suport de l’ajuntament local. El hashtag o etiqueta general de la convocatòria de Kfé Innovació a Twitter és #kfe05 i el particular de l'esdeveniment a Sant Feliu és #SFL01.

Redacció – ASF / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix