Martorell posa en marxa una App per notificar incidències a la via pública

La nova aplicació per a mòbils permet notificar les incidències de manera ràpida

Martorell compta amb una nova aplicació per a mòbils que permet notificar incidències de la via pública. Es tracta d’ésMartorell, una eina electrònica que permet a qualsevol ciutadà comunicar incidències, suggeriments i queixes relacionades amb l’espai públic de la nostra localitat. L’aplicació està disponible per a Android i, ben aviat també ho estarà per als dispositius iOS.

L’App permet notificar les incidències de manera ràpida, fer-ne el seguiment des del mòbil i rebre avisos sobre via pública en temps real. Ho detalla el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies, Lluís Amat. A més l’aplicació permet denunciar desperfectes als carrers i mobiliari urbà mitjançant una foto geocalitzada que arriba al departament municipal corresponent per tal de fer la intervenció que calgui. Finalment es notifica mitjançant fotografia que l’afectació ja està solucionada.

Redacció / Foto: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
112

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix