Arrenca la cinquena edició del CasTECHdefels

Imprimeix

Del 25 de juny al 13 de juliol, públic d'edats diverses podrà gaudir apropant-se d'una manera pràctica i divertida a la ciència i la tecnologia

Ja està en marxa la cinquena edició de la Universitat d'Estiu de Ciència i Tecnologia, CasTECHdefels 2018, amb un conjunt d'activitats que es desenvolupen entre els dies 25 de juny i 13 de juliol. Enguany, públic de diverses edats podrà gaudir apropant-se de manera pràctica i divertida a la ciència i la tecnologia participant en les activitats que s'organitzen en el marc de la CasTECHdefels. Tallers sobre què mengem, experiments amb enzims, tècniques per ajudar-nos a fer un jardí o hipòtesis sobre com podria ser l'alimentació del futur són algunes de les novetats que formen part de la programació de més de vint tallers del cicle de la Science School i de Ciència en Família. 

campus panoramica

Cursos

D'altra banda, els cursos organitzats dintre de l’aula BioTIC adreçats a professorat giren sobre els horts escolars, i expliquen l'Arduino des de zero. Al programa Talent , per a professorat i alumnat, trobem temes tan apassionants i actuals com els videojocs amb Arduino-Gameduino i Kinect v2.

A l'oferta de cursos oberts al públic en general, s'ha organitzat un Curs-taller d'elaboració de cervesa artesana i el Curs per aprendre a pilotar un dron

Ddy79wjUwAEMeVI

A tot això, se li suma, per tercer any consecutiu, l'experiència de l’UP4 Camp, una activitat residencial (de 6 dies i 5 nits) que es fa al campus adreçada a joves de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat i que busca atraure als joves talents del futur en l'àmbit de la ciència i la tecnologia. Es farà entre el 2 i el 7 de juliol.

Redacció / Fotos: UPC-Arxiu