S’obren les inscripcions per al Tecnoestiu 2018 al Citilab

Durant el taller, els nens i les nenes aprendran la funció de cadascun dels elements necessaris per començar a programar amb MicroBlocks

El proper 25 de juny arrencarà una nova edició del Tecnoestiu, una jornada d’activitats tecnològiques al Citilab que dura un matí (de 10h a 13h) i que va adreçat a esplais, casals d’estiu i famílies. En l’edició d’enguany, els nens i les nenes podran adoptar el rol de petits enginyers i enginyeres i descobrir un nou llenguatge de programació per blocs: MicroBlocks. L’edat mínima per participar-hi és de 6 anys, dels 6 als 8 hauran d’estar ajudats per algú amb més de 12 anys.

Durant el taller, els nens i les nenes aprendran la funció de cadascun dels elements necessaris per començar a programar amb MicroBlocks: la placa micro:bit, els sensors i els actuadors incorporats (com els leds, els polsadors o l’acceleròmetre).

microblocks

Després de familiaritzar-se amb tots els elements, els participants del Tecnoestiu s’agruparan en equips i dissenyaran un petit enginy electrònic interactiu treballant de forma col·laborativa. Finalment, podran deixar anar tota la seva creativitat i decorar-los per completar la proposta. En l’última part del taller, quan ja s’hagin convertit en els enginyers i les enginyeres del Tecnoestiu 2018, encara tindran temps per viure una nova experiència: conèixer el funcionament d’un plató de televisió real i parlar davant de càmeres de vídeo professionals.

 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix