Gavà posa en marxa una seu digital per fer tràmits

Imprimeix

Gavà ha estrenat la seva seu electrònica (https:eseu.gavaciutat.cat) amb l’objectiu de fer accessible a través d’internet qualsevol tràmit que els gavanencs  hagin de fer a l’Ajuntament, han informat aquest dijous fonts municipals.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Gavà posa a disposició de la ciutadania un nou servei perquè puguin iniciar un seguit de tràmits i comprovar l’estat en què es troben.

Segons l’alcalde, Joaquim Balsera, “la Seu Electrònica és un pas més en la trajectòria iniciada fa vuit anys per posicionar la nostra ciutat al capdavant de la modernització i sobretot per facilitar a la  ciutadania la connexió amb l’Ajuntament a travès de les tecnologies de la informació i la comunicació”.

A hores d’ara, els gavanencs poden accedir al catàleg de tràmits, iniciar expedients de recollida de mobles, d’unions civils i d’assabentat d’obres menors sense llicència. S'hi poden consultar les dades padronals i obtenir volants d’empadronament i de convivència.

La Seu Electrònica també compta amb un apartat de validació de documents que permetrà que el ciutadà que rebi un document que l’original sigui electrònic pugui verificar la seva autènticitat a través d’un pdf al qual s’accedirà a través d’un codi alfanumèric.

També  s’incorporen altres apartats que ja eren presents al portal Gavaciutat.cat, com ara el perfil del contractant, els edictes i anuncis,  l’oferta pública d’ocupació, la normativa municipal, els suggeriments i les queixes i el calendari de dies hàbils.

Com accedir-hi

Per accedir a la majoria de serveis de la Seu Electrònica cal tenir un certificat digital, ja sigui un DNI electrònic, un certificat de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre o un certificat de l’Agència Catalana de Certificació –IDECAT-.

Redacció | Foto: Ajuntament de Gavà