L’Ajuntament de Castelldefels impulsa les ‘Jornades On’

Imprimeix

Un espai per a la innovació i aprofitament de la tecnologia per al turisme, l’esport i l’alimentació que se celebrarà del 12 al 14 de juny

Els propers dies 12, 13 i 14 de juny es duran a terme les Jornades On a La Guaita de Castelldefels. Un espai de referència per a visibilitzar les darreres tendències en innovació i tecnologia per als sectors empresarials del turisme, l’esport i els serveis alimentaris. L’assistència a les jornades ON és ideal per a aquelles empreses que desenvolupen la seva activitat al voltant d’aquests tres sectors i mantenen interessos estratègics amb la tecnologia, la innovació i el networking empresarial.

Plataforma On Innovem

L’activitat, impulsada per l’Ajuntament de Castelldefels i un grup impulsor conformat per: la UPC (Campus Baix Llobregat), la UOC, AEBALL (Associació d’empresaris de l’Hospitalet i el Baix Llobregat), Innobaix (Agència d’Innovació del Baix Llobregat), INDESCAT (Clúster català de l’Esport) i el Clúster Foodservice, és un espai adreçat a les empreses vinculades al sector del turisme (dia 12), a la pràctica esportiva (dia 13) i a les implicades amb els serveis alimentaris (dia 14) que comparteixen el fet de conèixer les darreres tendències en innovació i tecnologia per aplicar-les a les seves respectives estratègies empresarials.

En el marc de les jornades, l’ajuntament de Castelldefels presentarà la plataforma On Innovem, una plataforma destinada a facilitar la transferència tecnològica.

Conferències, panells, presentacions i taules rodones conformaran una programació que ha dissenyat informació de caràcter estratègic com:

  • L’aplicació de les TIC per millorar l’experiència turística o la sostenibilitat com a element innovador en l’activitat turística.
  • Reptes de la indústria esportiva i aplicació de les TIC a l’esport.
  • Tendències imprescindibles en la restauració del futur, casos d'èxit en la restauració de col·lectivitats i restauració comercial, tècniques per allargar la vida útil dels aliments.

Cada dia hi haurà un espai destinat a donar visibilitat a les iniciatives més locals portades a terme per grups d’investigació de la UPC o d’empreses locals, que irrompen en les pràctiques i estratègies empresarials dels tres mencionats sectors d’activitat (On Km0).

Les jornades ON pretenen ser un espai de referència per a la transferència tecnològica i el networking empresarial.

Redacció / Foto: Arxiu