L’Ajuntament de Castelldefels impulsa les ‘Jornades On’

Un espai per a la innovació i aprofitament de la tecnologia per al turisme, l’esport i l’alimentació que se celebrarà del 12 al 14 de juny

Els propers dies 12, 13 i 14 de juny es duran a terme les Jornades On a La Guaita de Castelldefels. Un espai de referència per a visibilitzar les darreres tendències en innovació i tecnologia per als sectors empresarials del turisme, l’esport i els serveis alimentaris. L’assistència a les jornades ON és ideal per a aquelles empreses que desenvolupen la seva activitat al voltant d’aquests tres sectors i mantenen interessos estratègics amb la tecnologia, la innovació i el networking empresarial.

Plataforma On Innovem

L’activitat, impulsada per l’Ajuntament de Castelldefels i un grup impulsor conformat per: la UPC (Campus Baix Llobregat), la UOC, AEBALL (Associació d’empresaris de l’Hospitalet i el Baix Llobregat), Innobaix (Agència d’Innovació del Baix Llobregat), INDESCAT (Clúster català de l’Esport) i el Clúster Foodservice, és un espai adreçat a les empreses vinculades al sector del turisme (dia 12), a la pràctica esportiva (dia 13) i a les implicades amb els serveis alimentaris (dia 14) que comparteixen el fet de conèixer les darreres tendències en innovació i tecnologia per aplicar-les a les seves respectives estratègies empresarials.

En el marc de les jornades, l’ajuntament de Castelldefels presentarà la plataforma On Innovem, una plataforma destinada a facilitar la transferència tecnològica.

Conferències, panells, presentacions i taules rodones conformaran una programació que ha dissenyat informació de caràcter estratègic com:

  • L’aplicació de les TIC per millorar l’experiència turística o la sostenibilitat com a element innovador en l’activitat turística.
  • Reptes de la indústria esportiva i aplicació de les TIC a l’esport.
  • Tendències imprescindibles en la restauració del futur, casos d'èxit en la restauració de col·lectivitats i restauració comercial, tècniques per allargar la vida útil dels aliments.

Cada dia hi haurà un espai destinat a donar visibilitat a les iniciatives més locals portades a terme per grups d’investigació de la UPC o d’empreses locals, que irrompen en les pràctiques i estratègies empresarials dels tres mencionats sectors d’activitat (On Km0).

Les jornades ON pretenen ser un espai de referència per a la transferència tecnològica i el networking empresarial.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix