Arriba des d’Esparreguera l’últim en llistes de reproducció musical

Tape On Me és una plataforma web i app que ofereix una gran selecció de música en streaming i que aposta per grups poc coneguts

L'última novetat en llistes de reproducció musical té un nom: Tape On Me. Un projecte que va néixer fa uns tres anys creat, sense gaires recursos econòmics, per a nou joves emprenedors, gairebé tots d’Esparreguera, que entenen que la música va més enllà del purament comercial i que aquesta hauria de variar segons els nostres objectius i estats d'ànim.

Tape On Me foto 3

“Tape On Me recupera l'essència de les antigues cintes de cassette i ho barreja amb el caràcter imprescindible de les llistes de reproducció digitals. Es tracta, així, d'una plataforma en forma de web i app on es presenta música en streaming organitzada per paràmetres com a estats d'ànim o necessitats a satisfer: un viatge, una festa o una tarda de malenconia”, explica l’esparreguerí Marcel Alemany, productor executiu de l’empresa. Segons Alemany “solament has de triar la categoria que millor s'ajusti al teu estat d'ànim i escollir la foto que més t'agradi, per gaudir d'una hora de la música més fresca i imaginativa sense interrupcions.”

Grups poc coneguts

Un dels elements més característics de Tape On Me és l'aposta per grups pocs coneguts però de gran qualitat, oferint a l'usuari la possibilitat de descobrir noves veus i grups, a través de les seves seleccions.

Tape On Me foto 1

Actualment hi ha entre 300 i 500 persones que mensualment fan servir aquesta plataforma musical, però l’objectiu dels seus creadors és arribar molt més lluny. “Fa poc que tecnològicament el projecte acaba de llançar les apps per Android i iOS amb un consum de dades optimitzat de menys de 1MB per minut. Actualment, estem treballant en la versió 1.0 del seu web en la qual l'experiència d'usuari es veurà millorada en aspectes com el login, favorits, marcar la cançó que sona, etc”, diu Alemany.

Origen
El projecte neix a Esparreguera de l'obsessió per la música de Xavi Puig, músic apassionat i locutor de diversos programes de ràdio, qui guardava una àmplia discografia personal formada per infinitat d'artistes coneguts i per conèixer. La revolució que va portar internet, va permetre que Puig compartís les seves llistes amb el món.

tape on me1

Pocs mesos van fer falta perquè Marcel Alemany, Ferran Ferreri, Joan Sánchez, Enric Marco, Carlos Narro, Sergi Ruiz, Eva Guerrero i Clara Pérez veiessin en això l'oportunitat de fer alguna cosa molt més gran i arribar a molta més gent. Tape On Me “és la suma d'aquests joves emprenedors que van veure al món digital l'oportunitat de compartir alguna cosa tan útil com tenir una llista de reproducció preparada, al mateix temps que es coneixen noves cançons i grups”, afegeix Alemany.

Ja no serà necessari passar hores buscant cançons per crear llistes de reproducció i motivar a l'usuari quan aquest vulgui fer esport a casa o desfogar el descoratjament amb cançons tristes, tot això es resol entrant a la web o app de Tape on Me, buscant la llista pertinent i donant-li al play.

Redacció / Fotos: Tape On Me

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix