L’Ajuntament de Begues posa en marxa la seva app

Imprimeix

A la nova aplicació, a més d’un ampli ventall de serveis, es troba la possibilitat de reportar anomalies a la via pública

BeguesApp és el nom de l’aplicació per a dispositius mòbils que ja es pot descarregar gratuïtament des de l’App Store o a través de Google Play per a ser utilitzada tant en dispositius Android com iOS. Aquesta nova eina permet disposar en tot moment i en qualsevol lloc d’informació sobre serveis, notícies relacionades amb el municipi, l'agenda cultural o d’una secció de contacte amb els usuaris per detectar anomalies a la via pública o als equipaments municipals.

A través de la portada de l’aplicació es poden consultar diferents informacions de servei com ara l’estat del temps, l’horari d’autobusos i els avisos de protecció civil. A més es disposa de l’accés a l’apartat “Al dia Begues” on es poden consultar les principals notícies i les darreres revistes municipals publicades. L’actualitat es completa amb la secció “Viu Begues” mitjançant la qual les persones usuàries poden consultar l’agenda municipal. L’últim apartat a la portada relacionat amb la consulta d’informació és “Info Begues”, a través del qual es pot accedir a un directori de comerços, entitats i equipaments.

Interacció

Els serveis que es poden trobar en l’aplicació BeguesApp inclouen també dos apartats per a la interacció de les persones que la facin servir. Per una banda es pot consultar l’espai “Alcaldia Oberta” mitjançant el qual poden fer arribar a l’alcaldessa, Mercè Esteve, reflexions o propostes i, per una altra, l’apartat “Vetllem per Begues” permet reportar incidències detectades a la via pública, equipaments o serveis.

Finalment, a través del menú desplegable que també incorpora l’aplicació, es poden trobar dos apartats més: “Descobreix Begues”, amb informació sobre el ric patrimoni històric, cultural i natural del municipi, i “Mira i sona Begues”' mitjançant el qual es pot accedir al canal de vídeo de l'Ajuntament i a les galeries fotogràfiques.

Redacció / Foto: Aj. Begues