Esplugues, més a prop d'estar plenament connectada

Imprimeix

L'experiència pilot posada en marxa a mitjans de 2008 al parc de la Solidaritat, com a primera fase del projecte Esplugues Wi-Fi,ha conclòs aquesta setmana, han informat fonts municipals.

El projecte Esplugues Wi-Fi és un pla d'implantació progressiva que té com a objectiu pal·liar els efectes de la denominada escletxa tecnològica.

El punt d'accés gratuït a Internet instal·lat en aquesta zona s'ha donat de baixa, mentre l'Ajuntament concreta els nous punts de la xarxa Wi-Fi d'Esplugues, que ha d'adaptar-se a les condicions i limitacions que imposa la Circular 1/2010 de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions per protegir la lliure competència, han explicat fonts municipals.

Projectes com Esplugues Wi-Fi, promoguts per les Administracions Públiques, han de prestar un servei d'accés gratuït a Internet que limiti la navegació als webs institucionals i exclogui els edificis residencials.

En el cas de les biblioteques i centres de foment d'activitats educatives i culturals, la prestació del servei podrà ser general.

Redacció | Foto: Ajuntament d'Esplugues