Torna l’Escola Ciutadana de Dades al Citilab

Imprimeix

Ho farà el proper 7 de març amb el primer workshop gratuït de la temporada

 

El proper 7 de març, Citilab acollirà el primer workshop gratuït de la temporada de l’Escola Ciutadana de Dades amb el títol ‘Com reutilitzar les dades pels teus projectes’. La xerrada serà impartida per Oleguer Segarra, cofundador i Data Scientist a Dribia, empresa especialitzada en anàlisi de dades.

dades citilab 2

Amb aquesta primera sessió oberta, els participants podran descobrir les possibilitats de les dades obertes per a les empreses i els negocis, coneixent l’experiència de Sagarra com a líder de projectes de dades. A més, en el workshop es presentarà l’oferta formativa de l’Open Data Lab 2018 amb el Certificat Superior en Business Open Data. Aquest certificat està pensat per a professionals d’empreses informàtiques i tècniques o que treballin amb dades. Amb la formació, aprendran a millorar la seva capacitat d’anàlisi, comprensió, planificació i organització de l’estratègia de Dades Obertes per a empreses.

La formació està coorganitzada per Iniciativa Open Data Barcelona i Citilab amb la col·laboració de L’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Redacció / Fotos: Arxiu-Citilab