Citilab celebra una nova edició del Tecnohivern

Imprimeix

Els participants de l’edició d’enguany han de construir un robot pintor

El Citilab ha iniciat una nova edició del Tecnohivern, una jornada d’un dia replet d’activitats tecnològiques dirigides als esplais, casals de lleure, famílies o grups per gaudir i aprendre amb la tecnologia dirigida a nens entre 6 i 12 anys.

La novetat d’enguany és que els participants del Tecnohivern s’impliquen en la construcció d’un robot pintor, el DiBot, que és programat amb Snap4Arduino i després s’utilitza per dibuixar i pintar un gran mural abstracte.

citilab tecno 2

citilab tecno 3

Novament també es pot aprendre i gaudir amb l’Inventa TV, l’activitat audiovisual als platós del Citilab en la qual tots els participants poden gaudir de les càmeres, els focus, els micròfons i el croma per enregistrar la seva experiència i entendre el funcionament del món de la realització de la televisió des de dins.

Taller de drons

D’altra banda, el setè taller per a l’ús professional i amateur de drons és organitzat per Facility Management per Infraestructuras Críticas SL i ofereix tota la teoria necessària per poder pilotar aquestes aeronaus no tripulades, treballant també de manera pràctica amb drons reals: aprenent a muntar-los per peces, visualitzant vídeos de vols reals i pilotant-los en primera persona. El taller és de tres hores i s’imparteix a les instal·lacions del Citilab.

segona edicio del taller per a us professional de drons 29 de setembre

Redacció / Fotos: Citilab