Citilab, AMB i IBM convoquen un programa de beques per a emprenedors

El termini de presentació de les propostes finalitzarà el proper dilluns 20 de novembre

Oberta la convocatòria per acollir-se a un programa de beques i aportacions destinades al desenvolupament d'iniciatives i reptes d'innovació per a nous emprenedors que realitzin activitats d'innovació social i tecnològica. Aquesta iniciativa s'emmarca dins del conveni signat a Cornellà de Llobregat per Citilab, l’AMB i l’empresa IBM a principis d'any, amb l'objectiu d'impulsar la transformació digital de les ciutats.

Dotacions i condicions

Les beques tenen una dotació mínima de 5.000 euros i estan destinades a persones (físiques i jurídiques) empadronades o amb domicili fiscal a qualsevol municipi de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i amb base tecnològica i aplicació digital. Aquestes aplicacions poden estar relacionades amb tres àrees de projectes: pràctiques d'innovació social, innovació i empoderament de serveis públics, comunitaris i de solucions smarts per a ciutats i comunitats, i, finalment, tendències tecnològiques i de continguts emergents i innovadors.

Citilab AMB IBM 3

Els sol·licitants que vulguin concórrer a la convocatòria d'aquestes bases, han de presentar una breu memòria amb el currículum del o dels participants i una proposta executiva del projecte amb suport digital que ha d'incloure: la presentació de la idea, descripció del producte o servei, oportunitat, valor afegit i, a més, una planificació amb el cronograma i els recursos necessaris.

El termini de presentació de les propostes venç el dilluns 20 de novembre i, un cop tancat, s'examinaran les sol·licituds per valorar els criteris d'originalitat, creativitat i innovació, el grau de definició del producte o servei, el potencial de desenvolupament, creixement i transparència vers altres àmbits i, finalment, la sostenibilitat i viabilitat del projecte.

Redacció / Fotos: AMB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix