Citilab busca imatges per celebrar el seu desè aniversari

Imprimeix

Per rememorar-ho s'ha creat una línia de vida digital que proposa un viatge en el temps des del 2007 fins a l'actualitat

El Citilab de Cornellà de Llobregat celebra deu anys de vida. Per rememorar-ho s'ha creat una línia de vida digital que proposa un viatge en el temps des del 2007 -any d'inauguració del laboratori ciutadà d'innovació de Cornellà- fins a l'actualitat. Aquesta línia de vida inclou esdeveniments únics acollits al Citilab, jornades i congressos nacionals i internacionals, projectes i iniciatives que han nascut i s'han desenvolupat amb molt d'èxit, treballs innovadors i imaginatius fets pels citilabers, formacions que s'han anat impartint al llarg dels anys, i visites i entrevistes a persones d'interès que han col·laborat amb el centre. Més de setanta fotografies i una seixantena de vídeos fan un repàs dels moments viscuts al Citilab durant aquests deu anys de vida. Un període en el que s'ha consolidat una comunitat de citilabers basada en la col·laboració, la cocreació, la inclusió social i l'intercanvi de coneixement.

LOGO 10e Aniversari 300pp e1507626686900 300x268

Participació

Si es vol formar part o es vol participar en l'elaboració d'aquesta línia de vida digital, cal enviar la proposta d'imatge o vídeo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el nom, l'any que es va realitzar i l'activitat en la qual es va participar. Des del Citilab, es publicaran les aportacions i d'aquesta manera es completarà aquest viatge cronològic amb els millors moments del Citilab de forma col·laborativa.

alumnos del ies marti i pol trabajan en su proyecto de investigacion sobre energias renovables en ci

La participació es mantindrà oberta durant tota la setmana del 6 al 12 de novembre, i, properament, es realitzarà una exposició itinerant que es mostrarà a diferents espais de la ciutat durant 2018.

Redacció / Fotos: Arxiu