L’Ajuntament d’Esplugues rep un guardó com a Municipi Connectat

Imprimeix

L’Auditori del Parc TecnoCampus de Mataró-Maresme va acollir la Gran Trobada del sector TIC Català, el Gentic Dat 17

L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat ha estat enguany l’administració local que ha obtingut el reconeixement Municipi Connetat a la Gran Trobada del Sector TIC Català, el Gentic Day 17, que premia empreses i institucions que han destacat en la seva transformació digital. Gentic Day és la trobada anual del sector de tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) català on Administració, Universitat i empreses de tot Catalunya es citen per analitzar el sector.

gentic awards

El premi Municipi Connectat és un reconeixement que es dona per “reconèixer a l’Administració Pública que aposta per la millora continua com a eina de creixement i per poder oferir un millor servei als seus administrats”. L’Ajuntament d’Esplugues, que és el segon que rep aquest guardó –l’any passat, en la primera edició de Gentic, el premi va ser per a l’Ajuntament de Matadepera–, ha estat reconegut per ser “un exemple a seguir en transformació digital i gestió eficient de recursos.“

A més del premi al Municipi Connectat, lliurat a l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, també s’han fet dos reconeixements més: a l’Empresa Transformada i a l’Empresari TIC. Díaz es va mostrar “molt orgullosa d’aquest guardó, que se suma als que també hem tingut recentment com a Ciutat de la Ciència i la Innovació, el Segell Infoparticipa de transparència o el premi Ciutat Sostenible per l’eficiència energètica.

Foto: Aj. Esplugues