Comença el Tecnoestiu al Citilab de Cornellà de Llobregat

Imprimeix

Una proposta dirigida als més joves que vulguin gaudir de la tecnologia jugant

Ahir va començar una nova edició del Tecnoestiu. Un matí replet d'activitats tecnològiques dirigides als esplais, casals d'estiu, famílies o grups que vulguin divertir-se i aprendre amb la tecnologia. Aquesta activitat es repeteix cada dia, des del passat 26 de juny fins al 26 de juliol, perquè puguin gaudir el màxim de nens possible d'entre 6 a 12 anys. Els nens de 6 a 9 anys han d'anar acompanyats d'algú major de 12 anys.

Novetat
La novetat d'aquest any és que els participants del Tecnoestiu s'implicaran en la construcció del Dibot, el robot pintor que serà programat amb Snap4Arduino i després s'utilitzarà per dibuixar i pintar. D'aquesta manera, des de la robòtica i la programació s'explorarà també la creativitat i l'art, combinant l'aprenentatge amb l'oci i la imaginació.

Captura de pantalla 2017 06 28 a las 21.15.59

També es podrà aprendre i gaudir amb l'Inventa TV, l'activitat audiovisual als platons del Citilab en la qual tots els participants podran gaudir de les càmeres, els focus, els micròfons i el croma per gravar la seva experiència i entendre el funcionament del món de la realització de la televisió des de dins.

Per fer possibles aquestes activitats s'utilitzaran eines desenvolupades pel Citilab com Snap4Arduino i BeetleBlocks. Estan basades en un sistema gràfic i senzill de programació per blocs, que permet una aproximació fàcil a diverses tecnologies.

Redacció / Fotos: Citilab