Quatre ajuntaments del Baix Llobregat, premiats per l'adaptació digital

Imprimeix

Aquests reconeixements s'atorguen en base als indicadors objectius que recull el Consorci AOC analitzant les webs dels ens locals i l'ús dels serveis del Consorci AOC i que es publiquen en l'Informe d'e-Administració a Catalunya

L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat se situa entre els deu municipis d’entre 20.000 i 50.000 habitants que més progressos han fet en la implantació de l’Administració Oberta, és a dir, que compten amb major grau de digitalització. Així ho va reconèixer ahir el Consorci de l'Administració Oberta de Catalunya (AOC) durant la cloenda del II Congrés de Govern Digital. Aquest reconeixement s'aconsegueix per segona vegada, ja que l'Ajuntament d'Esplugues també va formar part del top 10 de l'AOC durant el primer Congrés de Govern Digital. En aquesta categoria també va ser guardonat l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

D’altra banda, l’Ajuntament de Cornellà també va rebre un dels premis a la bona gestió digital municipal. El consistori va ser guardonat en la categoria de ciutats amb més de 50.000 habitants. En aquesta categoria també va ser reconegut l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

Els Reconeixements d’Administració Oberta es van lliurar als ajuntaments i consells comarcals que han destacat, entre 2.144 entitats analitzades, en la implantació de l’administració digital a les seves organitzacions. Els aspectes que es valoren van des de comptar amb pàgina web municipal a oferir tràmits en línia. passant per disposar d'un portal de transparència al seu web. 

 
 

Redacció / Foto: Generalitat de Catalunya