Alan Alguacil guanya el Yuzz Sant Feliu 2016 amb Celsius

Imprimeix

El projecte vencedor és una consultoria meteorològica que ofereix un servei a la carta, pensat especialment per a les persones que desenvolupen una activitat professional que està molt condicionada per les inclemències del temps.

El Centre Cívic Les Tovalloles va acollir l’acte de lliurament dels premis Yuzz 2016. Alan Alguacil, amb el projecte Celsius va ser els guanyadors de l'edició 2016 del Yuzz Sant Feliu, i a l'octubre viatjarà a Silicon Valley i optarà a un dels tres premis nacionals de 30.000, 20.000 i 10.000 euros del projecte Yuzz. El segon i tercer classificats han estat els projectes Tangencial i 3 HappyTigers. Aquest darrer també ha resultat finalista en la categoria de premi Yuzz Mujer, i durant l'any ha rebut un Laus de plata i el premi al millor videojoc mòbil als 3HM Awards de la UPC.

Aquest any els tres primers classificats del Yuzz Sant Feliu són projectes clarament vinculats a la ciutat. Celsius és un equip d'emprenedors del Baix Llobregat i molts d'ells són de Sant Feliu; Tangencial recentment ha posat en marxa el Club de Makers a Sant Feliu de Llobregat amb una molt bona acollida; i 3 Happy Tigers compta amb una integrant santfeliuenca.

El projecte guanyador del Yuzz 2016, Celsius, és una consultoria meteorològica que ofereix un servei a la carta, pensat especialment per a les persones que desenvolupen una activitat professional que està molt condicionada per les inclemències del temps. D'altra banda, els equips finalistes de Yuzz Mujer de tots els centres Yuzz optaran a un únic premi de 20.000 euros patrocinat per la Fundació EY per potenciar l'emprenedoria femenina i reconèixer els millors projectes liderats per dones. 

Altres guardons

El premi Coworking Creus Sant Feliu fou per  a Golotzo, del yuzzer Juan Jesús Romero, qui podrà utilitzar l'espai Coworking Creus gratuïtament durant 3 mesos gratuïts. Mentrestant, el premi Llançadora XISC Sant Feliu a projectes d'emprenedoria social va ser atorgat als projectes Subtle, de Laura Trujillo; Crea Lleure, d'Oriol Piqueras; iTangencial, de Daniel Cruz i Carles Gimeno. Els guanyadors podran gaudir durant sis mesos més d'asssessorament a Sant Feliu Innova i tindran l'oportunitat de donar visibilitat al seu projecte dins de la 3a Setmana de la Co-Innovació del Baix Llobregat.

Després de l'estiu es farà la cloenda oficial del Yuzz 2016 i la presentació de la convocatòria del Yuzz 2017, oberta als joves d'entre 18 i 31 anys, amb idees tecnològiques i ganes de desenvolupar projectes. 

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu de Llobregat