L’Ajuntament del Papiol posa en marxa l’app Línia Verda

Imprimeix

Una eina per gestionar conjuntament la millora de la via pública i altres serveis.

Mitjançant l’aplicació Línia Verda per a dispositius intel·ligents, com telèfons o tauletes, els veïns i veïnes del Papiol poden avisar a l’Ajuntament del Papiol de les incidències que detectin, tant a la via pública com als edificis municipals. Parlem d’una app gratuïta que ja es pot començar a utilitzar, un cop descarregada l’aplicació a l’aparell.

El seu funcionament és ràpid i senzill, molt intuïtiu, així com la descàrrega. Són molts els municipis que ja la fan servir i que valoren positivament la seva implementació: es tracta d’una eina que promociona la participació ciutadana, millora la relació entre ciutadans i Ajuntament, i permet gestionar amb més agilitat les incidències.

Mitjançant aquesta aplicació, disponible per als dispositius Android i IOS, els ciutadans i ciutadanes poden comunicar-se amb els responsables municipals que correspongui a través d’aquests dispositius i fer un seguiment de la gestió de la incidència. Evidentment, els ciutadans podran continuar donant aquests tipus d’avisos a l’Ajuntament per telèfon o en persona.

L’Ajuntament posa a disposició de tots els veïns i veïnes l’aplicació, després d’haver-la estat provant internament durant un temps. L’eina també comporta certes millores pel que fa a la gestió interna d’alguns serveis municipals, sobretot pel que fa a la coordinació entre el personal dels diferents departaments i la planificació de feines.

Redacció / Fotos: Arxiu