Citilab ja té a punt la GameJam 2016

Enguany les matemàtiques serà la temàtica en la que treballaran els participants per al disseny de jocs aplicats.

Del 6 al 8 de maig se celebrarà al Citilab de Cornellà de Llobregat la GameJam 2016. Enguany, la temàtica estarà relacionada amb les matemàtiques. Els participants tindran un repte i treballaran en grup dissenyant videojocs amb el suport de persones expertes del Citilab i de l’Escola de Noves Tecnologies (ENTI). Es formaran grups, un no professional format per participants de més de 16 anys, i un grup júnior (entre 10 i 16 anys).

El projecte

Jam Today és la primera xarxa paneuropea dedicada al disseny de jocs aplicats. El projecte reuneix a diferents tipus d’actors, com ara clústers creatius, empreses de jocs, educació, instituts de recerca, institucions del sector públic, municipis, etc. per executar les Game Jam per tot Europa. Jam Today ofereix participar en les Game Jam i, a més, han creat un conjunt d’eines simples i pràctiques que permeten guardar el propi joc desenvolupat, amb el suport de les 25 organitzacions de la xarxa Jam Today.

Redacció / Foto: Citilab

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix