L’Ajuntament de Viladecans posa en marxa el programa “Sé Digital”

Imprimeix

Amb aquest programa de formació online, les entitats podran contribuir a millorar la competitivitat de l'economia local i a la generació d'ocupació a través de l'ús de les noves tecnologies.

S'ha presentat a l'Ajuntament de Viladecans el programa de capacitació ciutadana per al desenvolupament empresarial i retenció del talent local “Sé digital” que s'ha engegat en la localitat baixllobregatina. A través d'aquest programa, impulsat per EOI Escola d'Organització Industrial i Orange, les tres entitats col·laboren en la generació d'activitat econòmica i d'ocupació, per contribuir a millorar la competitivitat de l'economia local i a retenir el talent d'aquells que busquin desenvolupar els seus negocis i formar part de la revolució digital des de les seves ciutats.

Què és?

“Sé digital” és un programa impulsat per EOI en col·laboració amb Orange per fomentar la transformació del teixit empresarial de municipis i ciutats, amb la fi aconseguir una ràpida i efectiva adaptació d'aquestes poblacions i els seus habitants als reptes que planteja la nova economia digital global.

Això s'aconsegueix a través d'un pla de formació online gratuït, que ajudarà a empresaris i emprenedors locals a desenvolupar les seves habilitats digitals, millorar les seves activitats professionals a través de l'aprofitament de les noves tecnologies i digitalitzar i desenvolupar els seus negocis.

Redacció / Foto: Arxiu