El gavanenc Jordi Llonch triomfa al Mobile Premier Awards

La seva app Sharing Academy tracta ajuda els estudiants a donar-se classes particulars.

Jordi Llonch va ser un dels grans triomfadors de la desena edició del Mobile Premier Awards, que se celebra amb motiu del Mobile World Congress. L’app Sharing Academy creada pel gavanenc va aconseguir el premi a la millor aplicació del món feta per una empresa emergent. L'aplicació web guanyadora, que competia amb altres quinze, ha rebut aquest reconeixement després d’un any ençà que es va llançar.

L'aplicació web guanyadora té 3.500 usuaris únics de tota Espanya i segons ha explicat Llonch, “creix dia a dia”. El projecte va néixer arran d’una necessitat personal, perquè “quan estudiava a distància, essent pilot de línia aèria, vaig tenir un problema per aprovar una assignatura i com no tenia contacte amb ningú, no sabia on demanar ajuda. A partir d’aquí vaig decidir a crear aquesta plataforma on es pot accedir sense necessitat de fer registre, es busca la universitat i l'assignatura, i l'aplicació on mostra altres estudiants que ja han aprovat la matèria i poden exercir de professors”. Després de guanyar el guardó, el gavanenc no té al cap, almenys de moment, llançar cap altra app, sinó que prefereix concentrar-se en Sharing Academy. “De moment vull centrar-me en els estudiants d'Espanya i a partir del 2017 iniciar l'expansió internacional.”

Redacció / Foto: El Brugues

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix