El Ple del Prat aprova la creació d’un Centre Cultural Aeronàutic

El grup municipal de Ciutadans ha aconseguit que s'aprovi una moció en la qual se sol·licita el seu impuls en el municipi, que seria el primer a Catalunya.

El grup Municipal de Ciutadans (C's) al Prat de Llobregat ha aconseguit que s'aprovi una moció en la qual se sol·licita que s'impulsi el Centre Cultural Aeronàutic en el municipi. Segons declara el seu portaveu, Antonio Miguel Ruiz, l'engegada d'aquest equipament "reportarà beneficis en l'àmbit cultural, educatiu econòmic, social, turístic i tecnològic" i ha afegit que a més "repercutirà de forma positiva no solament al Prat sinó en tota la comarca."

A més, Ruiz ha destacat que "a Catalunya no hi ha cap equipament d'aquestes característiques" i que la creació d'aquest centre cultural "és un compromís d'Aena en compensació per l'impacte mediambiental de les obres d'ampliació de l'aeroport". El regidor de Ciutadans al Prat també ha recordat que la seva construcció es va paralitzar a causa de "la crisi econòmica que va afectar el gestor aeroportuari". "La situació econòmica d'Aena ha millorat notablement. Ha arribat el moment que la companyia reprengui el projecte i ho inclogui entre les seves prioritats."

Així mateix el regidor de C's ha destacat la "vinculació històrica del municipi amb el sector aeronàutic" i ha posat l'accent que en 2016 "es compleix el centenari de l'inici de l'activitat aeronàutica a la ciutat" de manera que "finalitzar aquest projecte seria una forma excel·lent de commemorar l'efemèride", ha conclòs.

Redacció / Foto: C’s

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
105

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix