Implanten un nou sistema en els envasos de gasos comprimits

L’empresa cornellanenca Carburos Metálicos es converteix en la primera companyia gasista en comptar amb un sistema de control i gestió avançat dels seus envasos a Espanya.

Carburos Metálicos, filial a Espanya del grup multinacional Air Products, ha anunciat la finalització del procés d’implantació d’un nou sistema de gestió dels seus envasos de gasos comprimits, que permet una total traçabilitat i accessibilitat a la informació dels envasos de la companyia. La implantació amb èxit de la nova plataforma en tot el territori nacional fa de l’empresa cornellanenca la primera companyia gasista en comptar amb un sistema de gestió avançat dels seus envasos de gasos comprimits a Espanya, el que suposa una important millora per al client, ja que simplifica les transaccions i proporciona informació dels productes subministrats a temps real.

El nou sistema permet una major exactitud en l’estoc dels envasos, de totes les ampolles entregades i rebudes pel client, l’agent i cadascuna de les plantes, així com una major claredat en la informació que tenen els distribuïdors i que apareix a les factures.

Aquesta nova plataforma suposa l’actualització dels sistemes de gestió i control basats en SAP amb els que compta Carburos Metálicos. Ha estat desenvolupada per permetre que la companyia treballi amb els seus sistemes de Tecnologia de la Informació (TI) de manera més intel·ligent i més eficient, podent obtenir la informació correcta en el lloc correcte i en el moment just transformant positivament l’experiència del client i la seva manera de relacionar-se amb l’empresa.

La implantació del sistema de traçabilitat suposa la culminació d’un programa d’innovació tecnològica que Carburos Metálicos va iniciar fa uns anys i que ha inclòs alguns projectes tan innovadors com la creació del Centre d’Interacció amb el Client (CIC) o l’optimització de planificació de la producció. Aquestes solucions ja han estat també amb èxit per Air Products al Regne Unit, Irlanda i Europa Central.

Redacció / Fotos: Carburos Metálicos

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix