Es posa en marxa la IV edició del programa Yuzz Sant Feliu

Imprimeix

Hi participen una vintena de joves que els permetrà rebre formació així com assessorament d’especialistes dels sus projectes durant els propers cinc mesos.   

Ja ha començat la quarta edició del programa Yuzz Sant Feliu amb la participació d’una vintena de persones. Aquest projecte, adreçat a joves d'entre 18 i 30 anys amb idees o projectes de base tecnològica, permetrà que aquests rebin formació, així com l'assessorament d'especialistes durant els propers cinc mesos amb l'objectiu d'aconseguir fer realitat els seus projectes.

L'edició d'enguany del programa Yuzz es va inaugurar oficialment el dijous passat, 14 de gener, al Centre Cívic Les Tovalloles. L'acte va comptar amb la intervenció de diferents personalitats com ara el regidor de Noves Tecnologies de l'Ajuntament, Josep Maria Rañé, qui va destacar la importància d'iniciatives com el Yuzz en tant que la co-creació contribueix a millorar el territori i la societat.  

Nous premis

En l'edició d'enguany el programa concurs incorpora nous premis: el premi Yuzz Mujer, que atorgarà 20.000 € a la millor start-up liderada per dones i el premi Finitech, un premi especial per aquella start-up que integri en el seu contingut la tecnologia i les finances. 

El programa Yuzz està dirigit pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el patrocini de Banco Santander, mitjançant la División Global Santander Universidades, i la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Des del 2012, han passat pel programa Yuzz Sant Feliu un total de 65 joves i s'han fet més de 90 sessions amb experts en emprenedoria tecnològica. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu